Δωρεές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού σε Κρήτη, Ρόδο και ΓΝΑ «Αλεξάνδρα»
Ανακοινώσεις

Δωρεές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού σε Κρήτη, Ρόδο και ΓΝΑ «Αλεξάνδρα»

Τρεις νέες δωρεές ολοκλήρωσε το Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος το τελευταίο διάστημα, ικανοποιώντας αιτήματα των αρμόδιων αρχών και φορέων.

Συγκεκριμένα, προχώρησε στη δωρεά ενός μόνιτορ απινιδωτή για το Κέντρο Υγείας Καστελλίου της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Το Ίδρυμα απάντησε άμεσα στο σχετικό αίτημα, καθώς η αντικατάσταση του εξοπλισμού που διέθετε το Κέντρο Υγείας ήταν επιτακτική λόγω παλαιότητας.

Στη Ρόδο, η δωρεά του Ιδρύματος αποσκοπεί στην κάλυψη αναγκών φυσικοθεραπείας ηλικιωμένων συμπολιτών μας. Το ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου απέκτησε μία συσκευή TENS και μία συσκευή υπερήχου-ηλεκτροθεραπείας-αναρρόφησης για το φυσικοθεραπευτικό τμήμα. Το σχετικό αίτημα είχε υποβάλει η αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου Χαρούλα Γιασιράνη.

Επίσης, μετά από αίτημα της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, έγινε δωρεά ενός ψυγείου φαρμάκων για το Τμήμα Φαρμακείου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα», με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης